Field Services

Vår mobile arbeidsstyrke på over 4500 IT-konsulenter over hele Europa jobber med service og reparasjon av maskin- og programvare. Det inkluderer levering, installasjon, vedlikehold og teknisk støtte. Gjennom prosjektledelses- og planleggingskapasitet og verktøy kan våre IT-teknikere levere det dere trenger når dere trenger det.

Med oss får du tilgang til en serviceorganisasjon som tar ansvar for supporttjenester i henhold til avtalte målsettinger. Vi sørger for forvaltning og utvikling av prosedyrer og prosesser. Våre IT-teknikere leverer profesjonelle IT-tjenester der hvor dere er.

Som kunde kan du velge service til faste tider, eller ved behov. Vi har noen av landets dyktigste IT-teknikere, klare til å hjelpe når det trengs. Våre tjenester er sikre, kostnadseffektive og utviklet i tett samarbeid med våre kunder. Vi kan også tilby deg en «IT-vaktmester», som reduserer behovet for eget IT-personell. Vår IT-vaktmester kan sette opp trådløse nettverk, rydde serverrom, gi brukersupport eller gjennomføre IT-prosjekter. Tjenesten kan skaleres opp eller ned etter behov.

Med våre IT-tjenester kan du være trygg på at IT-utstyret fungerer. Så kan du konsentrere deg om det du gjør best.

Vårt samarbeid med Tieto

Tieto logo

Det finske IT-selskapet Tieto har siden 2009 benyttet Proservias helpdesk som enhetlig kontaktpunkt for brukere over hele verden. Proservia håndterer alle henvendelser og sørger for service via helpdesk eller on-site, avhengig av behov. Samarbeidet med Proservia har redusert Tietos administrasjonskostnader, og gir Tietos brukere den løsningen som fungerer best for dem.

Lurer du på noe?

Legg igjen litt info om deg selv så tar vi kontakt