Lønnsom og fleksibel outsourcing

Organisasjonens kjernevirksomhet fortjener fullt fokus. Ved å gi oss ansvaret for hele eller deler av IT-funksjonen i virksomheten, får dere bedre brukeropplevelser og lavere IT-kostnader.

Outsourcing av Onsite Support

Kanskje har dere flyttet programvaren opp i skyen, og trenger ikke lenger tung IT-kompetanse lokalt. Likevel trenger dere noen som kan hjelpe de ansatte når det tekniske fra tid til annen står i veien for effektiv ressursbruk.

Outsourcing av Service Desk

Vi overtar virksomhetens Service Desk og sikrer en positiv endring rundt økonomi, kvalitet, kvantitet og stabilitet slik at brukerne får en bedre og mer effektiv tjeneste.

Omstilling

Vi har lang erfaring med å hjelpe organisasjoner i omstilling. Som en del av ManpowerGroup overtar vi ansvaret for overtallige IT-konsulenter og gir dem en ny karriere, samtidig som vi dekker virksomhetens behov for lokal support.

Vårt samarbeid med Xerox

xerox logo

I Storbritannia har Xerox overført sine teknikere til Proservia, som nå leverer service og reparasjon på Xerox-utstyr hos virksomheter over hele Storbritannia. Den vellykkede overføringen av teknikere fra Xerox til Proservia har ført til økt tilfredshet både blant ansatte og kunder.

Lurer du på noe?

Legg igjen litt info om deg selv så tar vi kontakt